Granparkens Aktivitetshus

 

Aktivitetshuset er Granparkens fælleshus, eller beboerhus om man vil, den kaldes lidt forskelligt. Huset består egentlig af to dele, den østlige del af huset er udlejet til Odense Kommune, og bruges til aktiviteter for unge i eftermiddags og aftens timerne. Delen af huset mod vest, er den del af huset som afdelingen selv råder over, og som er den der er tale om i nedenstående beskrivelse her på siden.

Leje i weekender:

I weekenderne kan man som beboer i Granparken leje aktivitetshuset hvis man har brug for at holde en private fest, der er plads til op til 70 gæster. Det koster 1000 kr. for en weekend, der udover skal man også lægge 1000 kr. i depositum, som man dog får igen hvis man leverer huset tilbage i god og rengjort tilstand.

For at leje huset en weekend, kan man kontakte Ejendommesterkontoret, man kan se deres kontakt informationer i menuen til højre.

Aktiviteter på hverdage:

På hverdage er det muligt at lave aktiviteter i aktivitetshuset som er for beboere i Granparken, hvis man ønsker at starte en aktivitet op på en hverdag i aktivitetshuset eller måske blot har et ønske om en aktivitet som kunne foregå i aktivitetshuset, kan man kontakte afdelingsbestyrelsen, som så kan arbejde videre på ideen sammen med dig.